dimecres, 11 de febrer del 2015

ARRÒS INTEGRAL AMB TOFU, CÚRCUMA I CURRY D'ALGUES

Sóc una apasionada de l'arròs pero des de fa 2 anys només el menjo integral, bé, a casa clar, perquè la paella de la mare dels diumenges es imposible que ningú la faci canviar, per molts arguments que s'exposin. Però esta està feta a casa, a casa meva, així que es integral, i esta concretament es integral de Pals, bonissima! Els divendres a l'hora de dinar toca arròs, de mil maneres, però arròs. 

Aquesta era per dues persones:




Per cert, estic intentant millorar les fotos, es nota no? juas juas

Ingredients:

100 gr. de tofu talladet a daus
3 cullerades de tartar d'algues al curry
3 gotets de 'carajillo' d'arròs integral
1 ceba
2  alls tendres 
1 litre de brou de verdura
sal, pebre, pebre roig dolç, cúrcuma i curry, tot en pols 
un xorret de conyac
1/2 pebrot verd


*Sofregim la ceba talladeta, quan esta roseta li afegim l'all i el pebrot, remenem una mica  e incorporem el brou i seguidament tirem l'arròs. Tot seguit afegim el conyac i totes les espècies.  Deixem bullir uns 45 minuts i passat aquest temps li posem el tofu i el tartar d'algues, deixem 10 minutets mes i apaguem el foc i ho tapem deixant-lo reposar uns 10 minutets mes i a menjar....!  Bon profit!!

1 comentari:

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.