Crec que els musclos de l'Ampolla son els millors musclos del món. Ens en porten de tot arreu: Holanda, Galicia, Marroc, Canadà etc, però res com els del Delta. Diuen els entesos que es l'Ebre, l'aigua dolça li dóna tot el gust i els nutrients necesaris per al creixement.
A l'estiu estan increibles, plens i gustosos i els dies de lluna plena es com menjar mar a mansalva, m'encanten!
La recepta d'avui fa homenatge al vermut Miró que ens van regalar el dia de la trobada bloguera del #ganxetesTour2015 de la que encara tinc pendent la crònica, tot arribarà...
* RECEPTA:
- 1 k. de musclos de l'ampolla clar
- 1 ceba triturada
- 4 cullerades soperes de picada (8 pinyons, 8 ametlles, 3 alls, julivert i cilantre de l'hort, mitja tomaca, sal, pebre negre mòlt, pimentón de la vera, cùrcuma i opcionalment una culleradeta petita de carne de pimiento choricero)
- 60 ml de vermut Miró
La picadeta.
*Molt fàcil de fer:
Es sofregeix una mica la ceba, s'incorpora la picada, es deixa enrrossir i de seguida es tira el vermut, es fan dos voltes i s'afegeixen els musclos, els tapem i deixem que s'obrin remenant-los de quan en quan sobretot al começament per tal que no s'ens enganxin.
Acompanyats del Miró amb gel i llimona (cosa que jo m'he deixat de ficar a la foto) estan increibles. Salut i olor a estiu.
La ceba i la picada.
Jo he fet unes cloïsses de manera bastant semblant, provaré amb musclos també.
ResponEliminaPTNTS
Dolça
Jo he fet unes cloïsses de manera bastant semblant, provaré amb musclos també.
ResponEliminaPTNTS
Dolça