diumenge, 18 de desembre del 2016

TRUFES AMB AVELLANES DE CA ROSSET


Aquestes trufetes ens van animar un d'aquells diumenges de tardor, quan comença el fred, aquells diumenges que pesen, que es fan curts des del començament. El dia abans un grup d blogers del sud de catalunya, vam passar el matí al camp de Ca Rosset.
Passejant per un camp d'avellaners d'un dia sense sol, vaig pensar de fer trufetes per a nadal, pero resulta que jo esmorço cada dia un grapadet d'avellanes torrades i la bossa que ens van regalar a Ca Rosset em cremava al calaix... 

*Recepta de trufes:
- 12 galetes maria dorada
- 100gr. xocolate 72%
- 100gr. nata líquida
- 60 gr. sucre integral de canya
- 20 avellanes 

*Procediment:
- Primer que res tenim que fer una ganache amb la nata líquida, el sucre i la xocolata, és a dir, calentem la nata fins que bulli, apaguem el foc i hi aboquem la xocolata, ho deixem uns minuts en infusió, ho remenem be amb varilles i ho deixem gelar. Quan la mescla està gelada, hi afegim les galetes trosejades i ho remenem bé. Ara toca fer les boletes i afegir-hi una avellana a dins, les podeu rebossar amb cacau amarg o amb coco o amb mes galeta triturada i despres banyar-les amb xoco....mmmm....
Bon profit! 

2 comentaris:

  1. Mmmmm.....quines trufes més bones! Vam passar un molt bon matí, oi?
    Desitjo que hagis passat unes bones festes!
    Petonets,
    Olga

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Olga!! Si que vam passar un bon matí si, i el camp d'avellaners me va enamorar! També et desitjo un molt bon 2017!;)

      Elimina

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.