divendres, 10 d’abril del 2015

FAVETES AMB TOFU AL VERMUT



Les favetes de l'hort al plat, més proximitat imposible, tenim les faveres a 50 metres dels fogons...



Les primeres faves de la temporada ja estan al plat, bueno, a hores d'ara ja estan a la panxa jiji. Les vaig plantar a finals de novembre i durant l'hivern han creixut ben poquet però amb els primers calorets han fet una estirada espectacular. La veritat es que estaven molt tendres i gustoses i com que acabava de fer els musclets de l'Ampolla i tenia el vermut al cap... doncs vinga...tot i que abans sempre l'hi posava vi blanc, esta vegada l'he canviat per l'Izaguirre que tambè esta de muerte. Aquest Izaguirre es una edició limitada per commemorar els 130 anys de la casa, bonissim, no es pot expressar mes, tots els vermut que vam probar estaven realment exquisits.

*RECEPTA:

- 200 gr. de favetes de l'hort
- 4 cebetes tendres de l'hort, tallades grosses 
- sal i pebre
- una picadeta d'all i julivert
- un raig de vermut bo bo
- un bon raig d'oli d'oliva
- 50 gr. de tofu talladet a daus

*FÀCIL FÀCIL:

Es tallen les cebes tendres, aprofitant els tronxos verds. Quan està rossetaq s'incorpora la picadeta, les favetes i el tofu, es deixa uns 3 minuts i despres s'hi afegeix el vermut, tot seguit hi tirem un xorret d'aigua fins cobrir-les i les deixem bullir durant un quart d'hora mes o menys...excel.lents queden al vermut.





5 comentaris:

  1. Aquesta recepta serà la propera que faré me ha encantat.T'animo a fer una ullada a aquest post veuras algunes idees realment interessants, que crec et poden inspirar i a faràs. Desitjo que passis una bona estona. Elracodeldetall.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Uau.... que bones i saboroses han de ser!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina
  3. Uau.... que bones i saboroses han de ser!!!
    PTNTS
    Dolça

    ResponElimina

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.