dimarts, 5 de maig del 2015

TÀRTAR DE SALMÓ





Dona i nora de pintors, sempre m'agrada posar-ne de fons a les fotos de les receptes, crec que dóna un aire retro, o aquest vintage que està tant de moda.  
En aquesta recepta precisament no se ben be on mirarà la gent, si al tàrtar de salmó deliciós o al cul de la noia, que es el lloc on es va enganxar el meu tàrtar, jiji



En aquesta segona foto ja li vaig tallar per la línia d'insinuació, aquella que el pintor no coneix, perquè pinta sempre dones, dones amb poca roba, dones d'esquena, culs de dona i pits i conys de dona, ell diu que no està obsesionat, però la veritat es que ho fa molt bé.


* Recepta:
- 200 gr. de salmó fresc tallat a daus
- 1 ceba tendra de l'hort, talladeta ben fineta
- 10 gr. de sesam
- 1 cullerada sopera d'oli de sesam
- 2 cullerades soperes d'oli d'oliva verge extra
- 1/2 cullerada de cafe de mostassa
- un xurret de wasabi al gust
- 2 cullerades soperes de salsa de soja
- 1 cullerada sopera de vinagre d'arròs
- pebre negre mòlt al gust
- 200 gr. d'arròs bomba bullit




* Procediment:
- Començarem posant el salmó en un bol, hi anirem tirant tots els ingredients i remenant per a que s'incorporin els sabors. ho deixem una hora a la nevera. Posarem l'arròs bullit en un aro d'emplatar i l'apretarem una mica amb la cullera, hi posem per sobre el salmó marinat, treiem l'aro i a disfrutar!



La mice en place.


2 comentaris:

  1. Un tàrtar deliciós amb un fons ben interessant! un petó!

    ResponElimina
  2. Gràcies Eva per visitar-me, aquest blog no es massa conegut encara...merci.

    ResponElimina

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.