divendres, 8 de maig del 2015

ROSES DE POMA





Aquesta idea de fer roses  de poma per Sant Jordi l'he treta del genial blog cuinantentrellibres.blogspot.com. Tinc a la família tan saturada de galetes que buscant buscant, voilà! 
L'he tunejat una mica: He posat colorant rosa a l'almívar i les he rebossat amb sucre moreno abans d'enfornar-les i han triunfat elles soletes, per bones i 'sanes'.
El llibre es el regal d'aquest any i d'on traiem el sopar cada dia. Aquests sucs son veritables còctels de vitamines, i segons diu la Carla Zaplana, treuen les arrugues!! Aquí us deixo també el seu blog per si voleu fer-hi un cop d'ull comelimpio.carlazaplana.blogspot.com



*Recepta: 
- una làmina de pasta de full
- 3 pomes làminadetes
- 100ml d'aigua
-100gr de sucre
- una rajolí de colorant rosa (opcional)
- sucre moreno per rebossar o sucre glass per empolsimar

_ Es posa l'aigua i el sucre en un cassó i es fa bullir, es posen les pomes talladetes i s'hi afegeix el colorant, es deixa bullir 5 minutets. Quan ja estan cuites es treuen i es van posant en paper absorbent. Ara tallem la làmina de pasta de full a una mida adient i posem les pomes de 3 en 3, mes o menos, al costat més llarg,  enrrotllem i suquem la punta amb aigua per a que s'apegui. Les rebossem amb sucre i les fornejem 15 o 20 minuts a 180ºC. Si no les volem rebossar, les empolsinem amb sucre glass quan surtin del forn, així es fondrà i no es veurà però es notarà. 
Crec que no les faré només per Sant Jordi aquestes roses perquè estaven molt bones i els homes no les van poder ni tastar...jiji. Salut!!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.