dimecres, 2 de març del 2016

BUNDT CAKE DE CARBASSA I NOUS


REGALASSOOO!


Flipo amb el pagès que cultivi aquests exemplars. Naltros tenim hortet i la carbassa en cara no la tinc dominada ni de lluny. Aquest any ho tornaré ha provar, si no surt doncs l'altre i si no l'altre, això rai, cada any que passa anem millorant la terra, a vore si quan mos jubilem hem arribat a l'autosuficiència.
Aquesta carbassota pesava 15 k. de res, ya ves, tot i que el forat del mig també era gran, en va sortir força. Vaig de tot, la majoria de les coses no surtiran aquí, però el bundt cake de la bearoque.com no hi podia faltar. 
L'he fet ja quatre vegades x regalar, es fàcil de fer i tèbi està íncreible, i així amortitzo els 35 euros que va costar el motlo, feia molt temps que 'el necesitava', i me'l vaig autorregalar pel cumple.




* Recepta:

- 250 d'oli d'oliva, jo del nostre que molt suau no és.
- 250 gr. de sucre moreno
- 4 ous
- 250 gr. de farina
- 400 gr. de pure de carbassa
- 75 gr. de nous machacades
- una barreja d'espècies, colades amb la farina, tot amb culleradetes de cafè, 1 i 1/2 de bicarbonat, 2 de canyella, 1 de nou moscada, 1 de clau d'olor, 3/4 de sal i jo li fico sempre un rajolí de vainilla líquida.

+ Montem els ous amb el sucre a velocitat alta, afegim l'oli tot baixant-la al mínim per emulsionar-ho tot, tornem a pujar-la i hi afegim el pure de carbassa i anem tiran els sòlids tamissats i reservats, abaixem al mínim, per últim fiquem les nous i si volem algun toc de xocolata amb forma de gotes o fideus...
S'enforna quasi bé una hora segons forn a 180ºC.



Animeu-vos a fer-lo que la carbassa encara va barateta i es molt sana.






6 comentaris:

  1. Oooh! Què bo i quin motlle més xulo!!

    ResponElimina
  2. Oooh! Què bo i quin motlle més xulo!!

    ResponElimina
  3. Boníssima Gloria aquesta recepta, ja ho vaig que es un super regal aquesta carbassa, a la cuina li podem donar tanta utilitat que per mi es un ingredient estrella

    ResponElimina
  4. Doncs si Judith, vaig fer tantes cose...gràcies!

    ResponElimina

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.