gloriacookies@gmail.com

dilluns, 4 d’abril de 2016

PASTÍS DE XOCOLATE AMB FRUITAL'altre dia va ser l'aniversari del Marcel, ja en fa set mare meua com pasa el temps!
Doncs aquestes ocasions son les que em fan estar quatre o cinc dies abans de la festa ingressada a la cuina, tot i que a mi me costa poc eh. Sembla estrany com fas les coses cuan t'apasionen, no em costa aixecar-me pel matí per posar la masa de les farinoses al forn i en canvi tinc molta peresa de fer-ho els dies normals.

*Recepta:
- 3 ous
- 125 ml d'oli d'oliva
- 250 ml de llet sencera
- 180 gr de xocolata valor
- 250 gr de sucre
- 450 gr de farina
- 1 sobre llevat químic
- rajolí de vainilla
- pessic de sal
- 2 cullerades d'amor(imprescindible)
* Primer que res tamisem la farina, el royal i el xocolate i ho reservem, ara es monten els ous amb el sucre fins que quedin blanquets, llavors es baixa la velocitat i es va afegint l'oli amb filet, quan ja no en queda es puja la velocitat i s'afegeix la vainilla, seguidament es van tirant cullerades de la mescla de sòlids amb una mà mentre amb l'altra tirem la llet amb filet. Quan està tot ben integrat ho aboquem al motllo d'uns 20 cm i cap al forn a 180 °C durant 40 minuts mes o menys depenen del forn.
Aquest era per pendre al cole i celebrar-ho amb els amics, per això porta lacasitos i fruita sucada amb xocolate, però aquesta base de pastís el podeu fer servir per cualsevol recepta, proveu-lo!!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.