dijous, 8 de desembre del 2016

PASTIS DE XOCOLATA INFALIBLE I FACIL



*Ingredients:
- 4 ous
- 75g de mantega fossa
- 75g d'oli d'oliva
- 1 cullerada postre de vainilla
- 180g de sucre integral
- 200g farina
- 40g de xocolata en pols sense sucre
- 60 ml de llet sencera
- 16g de llevat químic
- un polsim de sal

*Procediment:
Es tamissa la farina, la sal amb el llevat i el cacau, es reserva. 
Al got de la batedora es posa la mantega fossa, l'oli i el sucre i es blanqueja, s'afegeixen els ous d'un en un deixant-los que s'integrin bé. Es van tirant cullerades de la barreja de sòlids i la llet. Es posa al forn amb un motllo de 20cm i es cou a 180ºC durant 50 o 60 minuts. Com que ja sabeu que cada forn es un món podeu probar de punxar-lo amb un palet de broqueta i si surt neta es que ja està cuit. El treiem i el deixem refredar damunt una reixeta, millor d'un dia per l'altre. 

*Ganache de xocolata negra:
- 200g de xocolate per fondre
-200g de nata líquida
Es va bullir la nata i es tira damunt del xocolate remenant fins que estigui ben integrat, es deixar gelar abans de farcir el coc, millor d'un dia per l'altre també.

I ara només es tracta de tallar i rellenar amb la ganache. Per fora també , pero intentant deixar-la lo mes fina posible. La decoració sempre depen del temps del que disposo i com podeu veure per la foto, que només n'hi ha una, que este dia no en tenia massa de temps, jiji.
Les boles dels costats eren de coc de xocolate, filadelfia i nutella...



 


 

2 comentaris:

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.