Aquí us deixo la recepta per si us sobra un tall de tonyina d'uns 200 grams:
Li treieu la pell i la feu a daduets petitets de la mida que us agradi mes.
La posseu en un vol de vidre i li afegiu una cullerada d'oli d'oliva, el suc de mitja llimona, una culleradeta de pasta de wasabi, dos cullerades de salsa de soja suau, un polsim de sèsam cru, sal,pebre negre mòlt, mitja ceba tendra tallada ben petiteta, un mica de jingebre ratllat i el vostre toc personal que en el meu cas va ser un rajolí d'all i julivert triturat amb oli d'oliva. Es barreja tot i es deixa una horeta o així a la nevera. Mentrestant es talla l'alvocat i es rega amb el suc de la mitja llimona que quedava, es posa a l'aro d'emplatar (o no) i es fica la tonyina al damunt. Jo vaig aprofitar l caldet de la maceració perque el vaig trobar boníííssim. I per decorar
com no tenia cebollí a l'hort vaig agafar julivert...bon apetit!!
Amb els ingredients de la salsa, com no ha d'estar boníssim el caldet de la maceració! Jo estic pensant en que els podria fer servir perquè la combinació la trobo fantàstica! Una abraçada!
ResponEliminaGràcies guapa, crec q també quedaria molt bona amb barreja d'amanides i fruits secs. Besets.
ResponEliminaGràcies guapa, crec q també quedaria molt bona amb barreja d'amanides i fruits secs. Besets.
ResponElimina