divendres, 30 de desembre del 2016

GELEA DE BITXO DE LLEPOL.CAT

Jo visc al camp, a un tros de camp solitari i preciós, lo meu tros es tranquil i acollidor, suficient gran per perdre'm i prou petit per trobar-me. Seria el paradís... però es ventós, molt ventós i encara que hi plantem de tot, no tot hi viu, llàstima, perqué des que vam visitar el camp d'avellaners de Ca Rosset tinc la necesitat de tornar-hi sovint. Baix dels avellaners tens sensacions diferents, una calma profunda ho impregna tot i et deixa la ment clara, neta i tranquila.

*Recepta per unes 20 o 25 mosegadetes
- 20 o 25 patates chips de les bones
- 200 gr de botifarra negra de la bona
- 200 gr de fesols blancs dels bons
- 1 potet petit de gelea de bitxo de llepol.cat

* El procediment es ben sencill, s'aixafen amb una forquilla els fesols i la butifarra fins que està tot ben integrat, es fan quenelles amb dos culleretes de cafè i es posen damunt de les millors patates de la bossa, és a dir, les mes senceres i per acabar tirem una culleradeta de gelea de bitxo de llepol.cat, sencillament deliciós!
-

1 comentari:

  1. Mmmmm....que bo! Quina combinació! A casa nostra la gelea de vermut de la Bet ha triomfat! Prenc bona nota!
    Petonets, FELIÇ ANY I FELIÇ DIA DE REIS, Glòria!
    Olga

    ResponElimina

Gracias por ayudarme a mejorar, pero dimelo, porque sino no me entero.