Aquest peus de porc tenien un gust diferent, tenien mes gust del normal, jo els vaig intentar coure com sempre i la veritat es que si fets igual queden més bons es que desde l'origen han estat més ben tractats, així que moltes felicitats als de Cal Rovira perquè com a consumidora esporàdica de peus de porc puc asegurar que son els millors que he menjat, l'únic inconvenient que hi trobo es que només vaig comprar 2 potes senceres tallades per la meitat i ja han volat totes...
Amb la salsa romesco cadascú es cadasqual, aquí deixo la que faig a casa, però podeu deixar suggeriments o enllaços als comentaris:)
*Salsa Romesco:
- 2 llesques de pa fregit
- 2 nyores fregides
- 1 pot dels grans de tomaquet triturat
- 2 dents d'all fresc
- 1 ramet de julivert
- 15 avellanes
- 15 ametlles
- sal, pebre mòlt, oli d'oliva extra verge i un mini xorret de vinagre
Ho posem tot al got de la batedora i triturem fins que sigui ben fi.
D'aqui en surt bastant, jo normalment el congelo per racions amb bossetes i aixi es molt fàcil fer-ho servir.
Els peus de porc els vaig fer bullir durant 3 hores amb boletes de pebre negre, fulles de llorer i una cabeça d'alls tallada per la meitat.
En una cassola posem una mica d'oli i sofregim el romesco, tirem un got d'aigua i una cullerada de sal i quan bulli afegim els peus de porc bullits, ho deixem una mitja horeta al foc. A mi m'agrada fer-los d'un dia per l'altre, així queden més ben amorosits los sabors. Bon profit a tothom!!
ResponEliminaGlória; Quin romesco tant consistent i adaptat en aquests peus de porc, una veritable obra de bon gust i de bon fer.
Salutacions Glória¡¡ :O)
Ostres Josep moltes gràcies! Van quedar per sucar-hi pa. Besets
ResponElimina